Talerøret for alle Håndværkere i Danmark

Dette sted er talerør for alle håndværkere i hele Danmark. Der vil blive skrevet om alle emner der vedrører tømrer, murer og andre håndværkere i DK Siden er i dag ejet af flere forskellige fageksperter på i håndværkerfaget. Alle har tidligere eller er stadig håndværkere med egen byggevirksomhed. Det gør at fagligheden altid er på sit højeste her på Scampsite. Hvis du bruger kontaktformularen vil du desuden kunne stille håndværker-eksperterne spørgsmål omkring dit projekt i byggebranchen. Her er nogle eksempler på spørgsmål:

snedker og tømrer

  • “Hvilken slags beskyttelse skal jeg bruge til mit træhus?”
  • “Hvordan sørger jeg for at min teresse ikke bliver skæv når jeg ligger sten?”
  • “hvor mange gange skal jeg male hvidt når jeg har en sort væk at skulle male over?”

Med andre ord, du skal spørge om præcist det spørgsmål du har lyst til. Scampsite er dit håndværker site!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Lidt om Scampsite håndværker side

    Scampsite er et sted hvor hele Danmarks konstruktions og håndværkere samles for at snakke om tekniske og faglige emner i branchen. Det er blandt andet debatter der udgør en stor del af den kommunikation der foregår herinde. Her kan en entreprenør f.eks. spørge om der er nogle murere eller snedkere som ønsker at tage opgaver i samarbejdet med dem. På den måde kan man også sige at scampsite faktisk hjælper håndværkere til at finde nye samarbejdspartnere og på den måde gør vi DK's faglærte mere konkurrencedygtige.

    De tekniske spørgsmål besvares også herinde og derfor så kan du trygt spørge om løst og fast, så som "hvilken slags træ skal jeg bruge til at lave mit nye skur?".
    Velkommen til siden og spørg indelig hvis du har problemer.