Måske er det tid til et VVS-eftersyn?

Er det længe siden, du sidst har haft en fagmand ude for at kigge på dine installationer? Eller har du aldrig haft det? Så er det måske på tide at bestille tid til et eftersyn hos en lokal VVS’er i København. Der kan nemlig være masser af penge at spare på den lidt længere bane. Og har du aldrig fået foretaget et eftersyn, kan der endda være gode penge at spare allerede her og nu.

utæt håndvask

Et eftersyn indebærer kontrol og justering af alle dine installationer. Det kan være alt fra ventilations- og klimaanlæg til radiatorer, gulvarme og lignende. Og der skal ikke mange justeringer til, før en fagmands besøg kan betale sig. Faktisk vil en fagmand ofte kunne vurdere cirka hvor meget, du vil kunne spare allerede inden justeringerne foretages. Og hvad der kan spares ved småjusteringer løber op måned efter måned. Det giver en virkelig fin gevinst, der over årene kan løbe op i både ferier eller ekstra kroner til pensionen.

Eftersyn er godt for miljøet
Et energieftersyn af dit hjem vil ikke kun gavne din pengepung, men også miljøet. For de fleste er det ikke nogen hemmelighed, at udledningen af drivhusgasser hænger direkte sammen med vores forbrug af ressourcer. Det gælder både el- vand- og varme. For selvom en del af vores energi i Danmark kommer fra vindmøller og andre bæredygtige kilder, er vi stadig storforbrugere af fossile brændstoffer som olie, kul og gas. Der vil sandsynligvis gå mange år, inden vi er uafhængige af fossile brændstoffer, og derfor vil den største gevinst for miljøet i dag kunne opnås ved at forbruge ressourcer mere effektivt. Dette gælder på alle vores arbejdspladser og hjem.

Kilder til energispild
I hjemmet eller på arbejdspladsen er der mange mulige kilder til energispild. Det kan for eksempel være utætte vinduer, dårlig isolering eller lignende. Hvis isoleringen ikke er i orden vil det ofte resultere i en væsentligt større varmeregning. For eksempel kan udgifterne til gulvvarme nemt løbe op. Især hvis gulvarmen er elektrisk. En VVS’er vil også kunne justere almindelige installationer som f.eks. klima- og ventilationsanlæg, så de bruger mindre energi. Dette vil ikke alene give besparelser til gavn for miljø og pengepung, men også resultere i et mere optimalt indeklima. Hos VVS København anbefaler vi et energieftersyn hvert femte år, så dit hjem eller din virksomhed altid er justeret optimalt og forbruger mindst mulig energi.

VVS i København
Kompagnistræde 33
1208 København K
Tlf.: 70 87 42 60

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Lidt om Scampsite håndværker side

    Scampsite er et sted hvor hele Danmarks konstruktions og håndværkere samles for at snakke om tekniske og faglige emner i branchen. Det er blandt andet debatter der udgør en stor del af den kommunikation der foregår herinde. Her kan en entreprenør f.eks. spørge om der er nogle murere eller snedkere som ønsker at tage opgaver i samarbejdet med dem. På den måde kan man også sige at scampsite faktisk hjælper håndværkere til at finde nye samarbejdspartnere og på den måde gør vi DK's faglærte mere konkurrencedygtige.

    De tekniske spørgsmål besvares også herinde og derfor så kan du trygt spørge om løst og fast, så som "hvilken slags træ skal jeg bruge til at lave mit nye skur?".
    Velkommen til siden og spørg indelig hvis du har problemer.