Inspiration til nyt badeværelse

Hvordan finder du ud af hvordan du får mest ud af din renovering af badeværelset? Det vil vi i dette indlæg komme nærmere ind på.

Gør dig selv den tjeneste at bruge rigeligt med til at afsøge markedet for produkter, så du ikke bagefter ærgrer dig over at være gået glip af netop det badekar eller det armatur, som du allerhelst ville have haft. Badeværelset er boligens dyreste rum og derfor også et rum som skal fungere i mange år.

baderumsfliser

Rundt omkring i landet afholdes en række bolig- og livsstilsmesser. Her kan du både se badeværelsers udformning og få en snak med professionelle, som har erfaring med indretning. Her kan du også snuse lidt til begreber som stil, udtryk, trend og signaler.
Mange leverandører har egne showrooms flere steder i landet, hvor de viser en række scenarier for anvendelse af deres produkter. Lav en aftale på forhånd, så du er sikker på en kvalificeret præsentation af mulighederne. Forbered dig gerne med spørgsmål hjemmefra, så du får lidt mere med hjem end den præfabrikerede salgstale.
Du kan også hente inspiration i boligmagasiner, som af og til kører temaet om indretning af badeværelser. Fordelen ved denne mulighed er, at materialer og inventar som oftest er valgt ud fra et målrettet kriterie og ikke kun fra en enkelt leverandør.
En lang række hjemmesider tilbyder dig inspiration og også mange praktiske råd fra byggevejledning til information om pris og kvalitet. I nogle tilfælde præsenteres badeværelserne i en 360 graders visning, så du virtuelt kan bevæge dig rundt i rummene. Vær opmærksom på, at der ofte er en sammenblanding af professionel faktuel vejledning og reklame for bestemte produkter.
Endelig er der også den mulighed, at du lader dig inspirere af naboers, venners og bekendtes badeværelser. Fordelen her er, at badeværelserne er taget i brug og indrettet helt færdige. Det betyder, at du kan få en snak om, hvordan rummene fungerer i den virkelige hverdag med de udfordringer, som forskellige familietyper har.
Det kan opleves som en jungle af muligheder, og det kan være vanskeligt at føle sig sikker på, at du nu har fundet den bedste løsning for dit nye badeværelse. I sidste ende er det vigtigt, at du finder en håndværker, en entreprenør, en leverandør eller indretningsekspert, som du stoler på, og som du kan drøfte den endelige plan med. På den måde minimerer du risikoen for at begå kostbare fejl.

J. H. Totalentreprise ApS
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre
Telefon: 7070 1822

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Lidt om Scampsite håndværker side

    Scampsite er et sted hvor hele Danmarks konstruktions og håndværkere samles for at snakke om tekniske og faglige emner i branchen. Det er blandt andet debatter der udgør en stor del af den kommunikation der foregår herinde. Her kan en entreprenør f.eks. spørge om der er nogle murere eller snedkere som ønsker at tage opgaver i samarbejdet med dem. På den måde kan man også sige at scampsite faktisk hjælper håndværkere til at finde nye samarbejdspartnere og på den måde gør vi DK's faglærte mere konkurrencedygtige.

    De tekniske spørgsmål besvares også herinde og derfor så kan du trygt spørge om løst og fast, så som "hvilken slags træ skal jeg bruge til at lave mit nye skur?".
    Velkommen til siden og spørg indelig hvis du har problemer.