Hvorfor bør man investere i en udbygning, terasse samt en udestue

Udvidelser
Forskellige udvidelser af huset kan selvfølgelig først og fremmest give ekstra plads, men mange muligheder for om- og tilbygninger tilføjer noget mere og andet end bare plads. En tømrer som laver en veludførte tilbygningopgaver, vil huset ændre udseende, og den æstetiske forandring kan være lige så stor, eller endda større, indvendigt som udvendigt. Samtidig kan tilføjelsen af noget ekstra forandre lyset i boligen, det kan ændre ved temperaturen indendørs, osv. I langt de fleste tilfælde vil selv mindre forandringer som en karnap eller en kvist være en gevinst, og større tilføjelser som en udestue bliver ofte det fortrukne opholdssted.

Forlæng sommeren med en udestue
En udestue giver en lang række fordele. For det første giver en ekstra stue jo noget mere plads i huset. Men udestuen har mere at byde på, fordi udestuen bliver et slags bindeled mellem haven og huset, sådan som navnet også siger. Man er udendørs, og alligevel er man i sin stue. Med en udestue forlænger man sommersæsonens brug af haven med flere måneder. Så snart solen skinner, lunes udestuen op, og man kan i princippet bruge udestuen året rundt.

Udestuen sparer på varmeregningen
Pladsforøgelsen og den dejlige fornemmelse af at sidde udendørs, men samtidig komfortabelt og lunt, er udestuens umiddelbare fordele. Men udestuen har mere endnu at tilbyde husejeren. Udestuen varmes jo op af sollyset, i lighed med drivhuset, og denne varme er en besparelse i sig selv. Dels fordi det sjældent er nødvendigt at opvarme udestuen for at kunne burge den, forudsat solen skinner, dels fordi døren fra udestuen ind til selve huset åbnes, når solen skinner, og varmen fra udestuen trænger ind i huset. Udestuen kan næsten tjene sig ind ved besparelser på varmeregningen.

terasselægning - håndværker

Terrassen
Har man sagt udestue, er det nærliggende tillige at sige terrasse. Som for udestuen gælder det også for terrassen, at husets udseende ændres ved tilføjelsen af noget nyt. Og det æstetiske pift suppleres af terrassens tilbud om komfort udendørs. Finder man en fagmand med høje kvalifikationer inden for terasser, vil man opleve at en terrasse skaber et hyggeligt og behageligt sted i haven, især når man skal spise udendørs. Ofte vil terrassen desuden kunne konstueres, så det bliver en lun krog, eventuelt endda helt eller delvist overdækket. Igen forlænges sommersæsonen.

JP Byg
Kolsbæk-Byvej 3
3200 Helsinge
Telefon: 61606213

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Lidt om Scampsite håndværker side

    Scampsite er et sted hvor hele Danmarks konstruktions og håndværkere samles for at snakke om tekniske og faglige emner i branchen. Det er blandt andet debatter der udgør en stor del af den kommunikation der foregår herinde. Her kan en entreprenør f.eks. spørge om der er nogle murere eller snedkere som ønsker at tage opgaver i samarbejdet med dem. På den måde kan man også sige at scampsite faktisk hjælper håndværkere til at finde nye samarbejdspartnere og på den måde gør vi DK's faglærte mere konkurrencedygtige.

    De tekniske spørgsmål besvares også herinde og derfor så kan du trygt spørge om løst og fast, så som "hvilken slags træ skal jeg bruge til at lave mit nye skur?".
    Velkommen til siden og spørg indelig hvis du har problemer.