Hvad laver en glarmester?

En glarmester arbejder med glas, som navnet måske antyder hos nogle. En glarmesters arbejde er som regel meget alsidigt, men en del inden for feltet vælger at specialisere sig inden for et bestemt område. En stor del af deres arbejde går på at rådgive og vejlede kunder i forhold til de forskellige produkter, som en glarmester kan tilbyde. Dette kræver en solid erfaring og viden inden for området, da der findes en række forskellige glastyper til forskellige priser. Når man uddanner sig som glarmester, får man en grundlæggende viden om alle typer glas, såsom klart glas, farvet glas, matteret glas eller sandblæst glas. Samtidig lærer man at anvende en række af forskellige værktøjer og maskiner, der bruges ved produktionen af glas. Afslutningsvis kan man vælge at specialisere sig som alubygger eller som glarmester. Som alubygger lærer man at planlægge, fremstille og montere konstruktioner af aluminium på facader og tage, og som glarmester lærer man i stedet at planlægge, tegne og fremstille avancerede glasløsninger. Disse løsninger lærer man også at vurdere, reparere og renovere. 

 

En glarmester tilbyder forskellige løsninger 

Rundt om i landet findes der en bred vifte af forskellige glarmesterfirmaer, som tilbyder alt fra nye butiksruder til din butik til sikringsglas og glastag. Hos en glarmester i Lyngby kan du få hjælp og vejledning inden for over tolv forskellige områder, og du kan via hjemmesider få den korrekte mængde information. Vil du f.eks. gerne have skiftet dine butiksruder, kan du gå ind og se, hvilke parametre din glarmester fremhæver som det, de garanterer dig. Men det er til enhver tid den bedste løsning at tage en snak med den pågældende glarmester. De er som nævnt uddannet inden for faget og har ekspertviden inden for glarmesterfaget. 

 

Hvad koster nye ruder? 

Ligesom alle andre produkter, så svinger priserne gevaldigt, når det gælder nye ruder. I takt med de forskellige løsninger, vil du også få opfyldt eventuelle ønsker om lydisolerede ruder eller sikringsruder, der forhindrer stenkast og en vildfaren fodbold i haven. Størrelsen er også en variabel, når vi taler om prisen på nye ruder. Tal med din glarmester om dine ønsker og hør, hvilke muligheder du har for nye ruder inden for dit budget. Det kan også være en mulighed at alliere sig med flere forskellige inden for faget – for på den måde at være garanteret den bedste pris i forhold til dine ønsker og behov. 

 

Glarmester Det Klare Udsyn

Buddinge Hovedgade 221

2880 Bagsværd

21162021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Lidt om Scampsite håndværker side

    Scampsite er et sted hvor hele Danmarks konstruktions og håndværkere samles for at snakke om tekniske og faglige emner i branchen. Det er blandt andet debatter der udgør en stor del af den kommunikation der foregår herinde. Her kan en entreprenør f.eks. spørge om der er nogle murere eller snedkere som ønsker at tage opgaver i samarbejdet med dem. På den måde kan man også sige at scampsite faktisk hjælper håndværkere til at finde nye samarbejdspartnere og på den måde gør vi DK's faglærte mere konkurrencedygtige.

    De tekniske spørgsmål besvares også herinde og derfor så kan du trygt spørge om løst og fast, så som "hvilken slags træ skal jeg bruge til at lave mit nye skur?".
    Velkommen til siden og spørg indelig hvis du har problemer.