Gør-det-selv køkkenrenovering

Køkkenrenovering

Hvis du overvejer at få renoveret dit køkken, bør du overveje muligheden for gør-det-selv. Det kan måske lyde overvældende og ligefrem skræmmende selv at skulle installere et nyt køkken, men sådan behøver det ikke at være. Hvis du er bare en smule praktisk anlagt, har en god værktøjskasse og er åben for gode råd fra professionelle, er der ikke noget der bør hindre dig i at kaste dig ud i et gør-det-selv projekt – et projekt, hvor hårdt arbejde virkelig vil komme til udtryk.

En lokal udbyder af professionel køkkenmontering i København forhandler også køkkenelementer, som du selv kan opsætte og installere. Hvor meget du selv kan klare afhænger dels af, hvor stort et arbejde det drejer sig om, og dels, hvor erfaren du er med gør-det-selv. Skal du blot have lakeret skabslåger eller udskifte skuffer, vil du i de fleste tilfælde selv kunne gøre det. Her er penge at spare, og du oplever også glæden ved selv at have sat dit præg på arbejdet. Din køkkenmontør eller –forhandler kan give dig mange gode råd med på vejen, og det er en god idé at tage imod al den vejledning, de tilbyder. Ofte er det dyre ting du skal opsætte eller installere, og selv den mindste fejl kan give et ærgerligt og dårligt resultat. Sørger du for at lytte til gode og velmenende råd før og under arbejdet, og har du i øvrigt værktøjet i orden, kan du langt hen ad vejen selv stå for renoveringen af dit køkken.

Der er dog nogle ting, som du bør få hjælp af professionelle til. Det drejer sig specielt om arbejdet med elektricitet og installering af for eksempel opvaskemaskine. Du kan meget let komme til at gøre noget forkert, som kan give vandskader eller kortslutninger, og i værste fald risikerer du at få stød – eller at udsætte din familie for det. Derudover er der nogle strenge krav på området, som du skal sørge for at kende til og overholde. Opvaskemaskinen skal tilsluttes vandrør, og det siger sig selv, at en utæt forbindelse giver store problemer. Måske kan du godt udføre arbejdet selv – det afhænger af dine evner og erfaring.

Tal for en sikkerheds skyld med en virksomhed, som tilbyder professionel køkkenrenovering i København, inden du begynder arbejdet. Medarbejderne kan give dig gode råd med på vejen og hjælpe dig med at vurdere, præcis hvor meget af arbejdet du selv vil kunne foretage.

 

P.G. & Søn ApS

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre

Tlf. 38 71 17 00

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Lidt om Scampsite håndværker side

    Scampsite er et sted hvor hele Danmarks konstruktions og håndværkere samles for at snakke om tekniske og faglige emner i branchen. Det er blandt andet debatter der udgør en stor del af den kommunikation der foregår herinde. Her kan en entreprenør f.eks. spørge om der er nogle murere eller snedkere som ønsker at tage opgaver i samarbejdet med dem. På den måde kan man også sige at scampsite faktisk hjælper håndværkere til at finde nye samarbejdspartnere og på den måde gør vi DK's faglærte mere konkurrencedygtige.

    De tekniske spørgsmål besvares også herinde og derfor så kan du trygt spørge om løst og fast, så som "hvilken slags træ skal jeg bruge til at lave mit nye skur?".
    Velkommen til siden og spørg indelig hvis du har problemer.