Forskellige typer LED belysning

Der er mange forskellige årsager til at vælge LED belysning. De to mest væsentlige er uden tvivl, at de for det første er mere miljøvenlige, grundet den store energibesparelse i forhold til glødepæren, men de er samtidig også mere økonomiske, også grundet den store energibesparelse.

LED belysning fås i mange forskellige typer, former, størrelser og farver – alt efter hvilket behov der skal dækkes, og hvad de skal bruges til.

Man kan selvfølgelig få den ganske almindelige lyspære, som vi alle kender, og som de fleste bruger til diverse lamper i hjemmet. Denne fås selvfølgelig også i forskellige størrelser, alt efter hvordan lamper ser ud og er designet. Men i stedet for den ganske almindelige pære, kan man også få specieldesignet pærer, som er med til at gøre hjemmet mere personligt, gøre det mere moderne, og på denne måde gøre en LED pære til en del af indretningen. Dette vil dog typisk være en loftslampe de skal bruges til.

Man kan også få LED diodeskinner og strips. Disse bliver typisk brugt til steder, hvor det helst skal være lidt mere skjult, at der er lys installeret, eller hvis det skal se lidt mere chikt og elegant ud. Det kan nemt blive brugt i køkkenet under køkkenskabene, så man nemmere kan se, når man laver mad. Nogle bruger det for eksempel også i klædeskabet, så man lettere kan se, hvilket tøj man skal tage på. Imens er der også dem, der installerer denne type LED belysning inde i deres biler, for at pimpe dem lidt mere op, og gøre dem lidt mere personlige.

LED lysstofrør er også en mulighed. Langt de fleste har almindelige lyspærer i hjemmet, men der er mange store firmaer og institutioner, der benytter sig af lamper, der skal bruge lysstofrør. Lysstofrør er en stor energisluger, og det vil derfor være en god løsning at skifte til LED lysstofrør, og på denne måde både skåne miljøet og spare penge.

Der findes selvfølgelig også nydelige og moderne LED loftslamper. Disse bliver typisk brugt i et soveværelse, over spisebordet, eller i hjørnet i stuen. Uanset hvor de bliver brugt henne i hjemme, behøver disse endelig ikke at være kedelige. Man kan, lige som med alle andre former for pærer og lamper, sagtens få elegante og smarte loftslamper, også med LED belysning.

Giv dit hjem det sidste touch og en personlig påvirkning ved at finde de rette lamper og LED pærer.

 

SunFlux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup

43474272

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Lidt om Scampsite håndværker side

    Scampsite er et sted hvor hele Danmarks konstruktions og håndværkere samles for at snakke om tekniske og faglige emner i branchen. Det er blandt andet debatter der udgør en stor del af den kommunikation der foregår herinde. Her kan en entreprenør f.eks. spørge om der er nogle murere eller snedkere som ønsker at tage opgaver i samarbejdet med dem. På den måde kan man også sige at scampsite faktisk hjælper håndværkere til at finde nye samarbejdspartnere og på den måde gør vi DK's faglærte mere konkurrencedygtige.

    De tekniske spørgsmål besvares også herinde og derfor så kan du trygt spørge om løst og fast, så som "hvilken slags træ skal jeg bruge til at lave mit nye skur?".
    Velkommen til siden og spørg indelig hvis du har problemer.