Det laver en blikkenslager

Blikkenslager

En blikkenslager tilhører håndværkerbranchen og kan tilbyde forskellige ydelser inden for blikkenslagerarbejde.

En blikkenslagers ydelser

Sortimentet af ydelser varier fra blikkenslager til blikkenslager afhængigt af erfaringsniveau. De mest almindelige ydelser, som en blikkenslager tilbyder, er tagarbejde af eksempelvis kobber eller zink. I tagarbejdet bliver der også sørget for nedløb og tagrender. Der er også mulighed for, at der bliver ordnet omkring skorstene, gesimser, kviste og lignende. Det er på den måde muligt at tilpasse arbejdet efter situationen, så arbejdet bliver udført så optimalt som muligt.

Blikkenslager fra større firma

Der er forskel på, om blikkenslageren er selvstændig eller tilknyttet et firma. Til mindre opgaver er det fint at benytte en selvstændig blikkenslager. Til større opgaver er det en fordel at vælge en samarbejdende blikkenslager fra København, som er tilknyttet et firma, og dermed kan tilbyde et større sortiment af ydelser. Et større firma har flere ressourcer til at kunne udføre større renoveringer og reparationer, hvilket gør renoveringen hurtigere og mere effektivt. Der kan udføres flere opgaver på samme tid, så der ikke spildes tid på ventetid og forsinkelser.

Blikkenslager og VVS’er fra samme firma

Det er muligt at finde et firma, som kombinerer en blikkenslager og VVS installatør i Københavnhvilket gavner kunden. Det muliggør, at der kun behøves hjælp fra ét enkelt firma, da firmaet kan varetage både blikkenslager- og VVS-opgaver. Det skaber et godt grundlag for at udføre arbejdet i høj kvalitet, da forløbet bliver styret og udført af samme firma. Ved brug af det samme firma vil der både være god kommunikation mellem de enkelte medarbejde i firmaet samt mellem firmaet og kunden, så kunden hele tiden er velinformeret om forløbet. Et godt samarbejde øger effektiviteten og mindsker risikoen for fejl og forsinkelser, hvilket sparer både tid og penge. Ved at bruge et firma med viden inden for flere specialer forhøjes kvaliteten af opgaverne, da opgaven vil blive udført i topkvalitet.

Hjælp til hele byggeforløbet

Et firma med forskellige fagfolk inden for håndværkerbranchen kan hjælpe til gennem hele byggeforløbet. Om det omhandler opsætning af et nyt badeværelse eller renovering af taget er uden betydning, da firmaet er i stand til at håndtere alle slags opgaver relateret til blikkenslager- og VVS-arbejde. Derfor kan arbejdet trygt overlades til et firma med forskellige fagfolk, hvor opgaven varetages fra start til færdiggjort forløb. Det er af den grund en nem løsning at vælge et firma med mange forskellige fagfolk, da det hele kan udføres af samme firma. Det kræver derfor intet koordineringssarbejde for kunden udover at hyre firmaet, da de sørger for resten.

 

Valdemar Petersens eftf.

Kong Georgs vej 23

2000 Frederiksberg

Tlf: 38 34 10 23

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Lidt om Scampsite håndværker side

    Scampsite er et sted hvor hele Danmarks konstruktions og håndværkere samles for at snakke om tekniske og faglige emner i branchen. Det er blandt andet debatter der udgør en stor del af den kommunikation der foregår herinde. Her kan en entreprenør f.eks. spørge om der er nogle murere eller snedkere som ønsker at tage opgaver i samarbejdet med dem. På den måde kan man også sige at scampsite faktisk hjælper håndværkere til at finde nye samarbejdspartnere og på den måde gør vi DK's faglærte mere konkurrencedygtige.

    De tekniske spørgsmål besvares også herinde og derfor så kan du trygt spørge om løst og fast, så som "hvilken slags træ skal jeg bruge til at lave mit nye skur?".
    Velkommen til siden og spørg indelig hvis du har problemer.