Derfor er det en god idé at finde en VVS’er

VVS’ere er en essentiel del af vores liv. Før eller senere får vi brug for dem. At gå efter en billig VVS’er til at starte med, eller måske endda prøve at klare ærterne selv, kan lede til store udgifter og skader på dit hjem. Du bør hyre en VVS’er til at tage sig af installationen af dine rør og opvaskemaskinen, så du undgår skader på din egen lejlighed, men også på underboens! Hvilken du vælger, kan resultere i stor forskel på din oplevelse. For at undgå katastrofen bør du overveje det følgende:

 1. vælg en VVS’er før uheldet er ude. Dette er meget vigtigt. Din beslutning bør ikke basere sig på den stress der kommer med et sprunget rør. Hvordan vælger man en god VVS’er? man hører venner og naboer. Få lokale anbefalinger. Bor du i Ishøj, bør du finde den bedste VVS’er i Ishøj. Du bør også sikre dig, at din VVS’er har døgnvagt, så du kan få ordnet problemet hurtigst muligt.
 2. sammenlign timepriser Ud over at sikre sig, at den VVS’er man vil hyre har et godt rygte, er det også gavnligt at finde én, som har rimelige priser. Det bør ikke være det første kriterium, men det er stadig en essentiel del. Bor du langt væk fra den VVS’er du har valgt, skal du medregne transporttid.
 3. stil nogle basale kriterier op, for hvilken VVS’er du ønsker. Lav en liste over ting, du gerne finder i en VVS’er. Herefter kan du korte den ned til de vigtigste. Hvis alle dine kriterier er mødt kan du overveje at tage et møde med virksomheden eller den individuelle VVS’er. Det kan måske virke fjollet, men denne person skal arbejde i dit hus, så du bør være sikker på dit valg. Det kan være stressende at have en helt fremmed gående rundt, et lille møde kan afhjælpe dette.
 1. reducer den tid VVS’eren skal bruge i dit hjem. Sørg for at have alting parat, have ryddet op, og vid, hvor der skal laves noget.

vvs 2

Når arbejdet er udført kan du evaluere det. Hvis det var pengene værd, kan du bruge VVS installatøren igen, hvis ikke skal du nok på udkig efter en ny. Når du ingen store katastrofer får, vil du kunne se, at det altid kan betale sig at få fagfolk til at lave de specialiserede opgaver.

 

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
Tlf: 70 88 15 67

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 • Lidt om Scampsite håndværker side

  Scampsite er et sted hvor hele Danmarks konstruktions og håndværkere samles for at snakke om tekniske og faglige emner i branchen. Det er blandt andet debatter der udgør en stor del af den kommunikation der foregår herinde. Her kan en entreprenør f.eks. spørge om der er nogle murere eller snedkere som ønsker at tage opgaver i samarbejdet med dem. På den måde kan man også sige at scampsite faktisk hjælper håndværkere til at finde nye samarbejdspartnere og på den måde gør vi DK's faglærte mere konkurrencedygtige.

  De tekniske spørgsmål besvares også herinde og derfor så kan du trygt spørge om løst og fast, så som "hvilken slags træ skal jeg bruge til at lave mit nye skur?".
  Velkommen til siden og spørg indelig hvis du har problemer.