Den bedste mekaniker i Ballerup finder du her

Find den bedste mekaniker

Leder du efter en dygtig mekaniker i Ballerup, skal du ikke lede længere. Hos K2 Biler finder du et hold af dygtige og professionelle mekanikere, som har mange års erfaring og stor ekspertise i de fleste bilmærker og typer. Vi sætter en ære i at yde den bedste service, så du hurtigt og trygt kan komme ud at køre igen.

På vores værksted i Ballerup anvender vi kun O.E godkendte reservedele, og vores udstyr og værktøj er helt up-to-date. Vores kunder skal kunne være sikre på, at vi udfører det bedste arbejde til de laveste priser. Vi udfører alle former for reparationer, og vi kan også rette og male eventuelle buler, hvis uheldet har været ude. Vi er altid hurtige til vores arbejde, så du ikke skal undvære dit transportmiddel ret længe. I ventetiden tilbyder vi vores kunder en lånebil, så de ikke oplever unødvendige gener ved at skulle undvære deres bil.

Mekaniker i Ballerup

Den bedste mekaniker i Ballerup er meget grundig

 

Uanset om du skal have skiftet bremser, gearkasse, forrude eller tandrem, står vi klar. Vi kan også finde og rette eventuelle fejl på bilens elektriske og elektroniske systemer. Skal motoren justeres, er du hos K2 Biler kommet til den rette mekaniker i Ballerup. Vores mekanikere er nemlig både dygtige og meget erfarne. På vores værksted i Ballerup ser vi de fleste bilmærker og typer, så vi har en bred erfaring.

K2 Biler er naturligvis medlem af AutoPartner. Det betyder, at vi behandler din bil på bedste vis, og at vi har særligt fokus på at overholde alle sikkerhedsreglementer. Du kan trygt stole på, at vi leverer varen hver gang, og at vi altid har øje for god kundeservice. Vores værksted kontrolleres jævnligt af FDM, så vi sørger for, at kvaliteten af vores arbejde er i top. FDMs kontrol er uvildig, så du kan trygt stole på, at vi altid yder vort bedste. Vi sender kun glade kunder hjem.

Udover serviceeftersyn og reparationer tilbyder vi også vinter- og sommerdæk samt service på aircondition. Vi reparerer desuden stenslag i din forrude, så du undgår at skulle udskifte hele ruden på sigt. Vores dygtige mekanikere har indgående kendskab til de forskellige bilproducenters særlige karakteristika, så de finder og retter hurtigt fejl. Desuden får du på vores værksted adgang til alle former for reservedele til fordelagtige priser.

Valg af autoværksted er en tillidssag, og vi glæder os til at bevise vores værd som din foretrukne mekaniker i Ballerup.

K2 Biler

Ledøjetoften 20

2765 Smørum

Tlf.: 26 70 09 84

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Lidt om Scampsite håndværker side

    Scampsite er et sted hvor hele Danmarks konstruktions og håndværkere samles for at snakke om tekniske og faglige emner i branchen. Det er blandt andet debatter der udgør en stor del af den kommunikation der foregår herinde. Her kan en entreprenør f.eks. spørge om der er nogle murere eller snedkere som ønsker at tage opgaver i samarbejdet med dem. På den måde kan man også sige at scampsite faktisk hjælper håndværkere til at finde nye samarbejdspartnere og på den måde gør vi DK's faglærte mere konkurrencedygtige.

    De tekniske spørgsmål besvares også herinde og derfor så kan du trygt spørge om løst og fast, så som "hvilken slags træ skal jeg bruge til at lave mit nye skur?".
    Velkommen til siden og spørg indelig hvis du har problemer.