Alt du behøver at vide om termoruder samlet i én artikel

Hvis I er ved at renovere huset eller lejligheden og i den forbindelse skal udskifte jeres ruder, anbefales det, at I opgraderer til termoruder. Den største årsag til at folk ikke vælger dette, er fordi de er bange for, at det vil komme til at koste dem dyrt. Men faktisk forholder det sig lige omvendt. Vælger i dobbeltruder vil I på sigt opleve at spare penge på varmeregningen. Derudover vil I også opleve, at den nye behagelige temperatur gør det mere komfortabelt at være hjemme. Studier viser, at rigtig meget varme forsvinder ud gennem vinduerne.

Derudover er det også blevet bevist, at termoruder kan reducere varmetabet med helt op til 60 %. Før du investerer i disse ruder, er det dog vigtigt at overveje, hvilken form for hus, man er indehaver af. Hvis ruderne i dit hjem eksempelvis er af farvet antik glas, og ønsker man at bevare dette, er det ikke sikkert, at man skal investere i termoruder. Har ens ruder dog kun en bestemt stil, kan man få den lokale glarmester med masser af erfaring til at hjælpe. Finder du en dygtig glarmester vil han være i stand til at bevare dine vinduers traditionelle stil. På den måde kan du på én og samme tid spare energi og penge samt bevare dit hjems unikke stil.

termoruder

Find den rigtige glarmester

Når du bestiller dine termoruder, skal du ikke bekymre dig om noget. Din glarmester skal nemlig nok tage sig af alt det praktiske. Han vil blandt andet være i stand til at beskære ruden og sikre, at den passer perfekt. Sjusker din glarmester med at få glasset til at passe perfekt, risikerer du, at det i fremtiden vil skabe mange problemer. Det handler således om at finde en troværdig, dygtigt og ærlig glarmester, som udfører et sikker og godt stykke arbejde. Paser ruden ikke, vil du opleve dug samt stort varmetab. Selvom man ønsker at finde en billig glarmester, er det altså vigtigt, at man ikke går på kompromis med kvaliteten – på sigt vil det kun komme til at koste dyrt.

Hvad bør man holde sig for øje, når man køber termoruder?

Ønsker du, at opgradere dine vinduer til termoruder er det først og fremmest vigtigt, at du sikrer dig, at du har råd til at udskifte alle ruderne i dit hjem. Vælger du eksempelvis kun at udskifte vinduerne i underetagen, vil du nemlig ikke drage fuld nytte at de fordele der er ved termoruder. Ønsker du således at drage fuld nytte at din investering, anbefales det, at du udskifter samtlige ruder i dit hjem.

Glarmester Vad
Grusbakken 2
2820 Gentofte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Lidt om Scampsite håndværker side

    Scampsite er et sted hvor hele Danmarks konstruktions og håndværkere samles for at snakke om tekniske og faglige emner i branchen. Det er blandt andet debatter der udgør en stor del af den kommunikation der foregår herinde. Her kan en entreprenør f.eks. spørge om der er nogle murere eller snedkere som ønsker at tage opgaver i samarbejdet med dem. På den måde kan man også sige at scampsite faktisk hjælper håndværkere til at finde nye samarbejdspartnere og på den måde gør vi DK's faglærte mere konkurrencedygtige.

    De tekniske spørgsmål besvares også herinde og derfor så kan du trygt spørge om løst og fast, så som "hvilken slags træ skal jeg bruge til at lave mit nye skur?".
    Velkommen til siden og spørg indelig hvis du har problemer.